Bochov: Snažil se přespat v cizím domě

Osmadvacetiletý muž z Ostrova měl na začátku června letošního roku přijít ve večerních hodinách k rodinnému domu v Bochově. Následně měl po několika minutách vstoupit na pozemek a poté vstupními dveřmi do chodby domu.

dezinfekce

Tam si měl vyzout boty a pokračovat do další místnosti, kde byl okamžitě přistižen majiteli domu. Ti ho hned vyzvali, aby dům opustil, což muž po krátké debatě nakonec učinil. Jenže to nebylo vše, protože o několik minut později to zkusil znovu, ale v jiném domě. Také do něj měl vstoupit vchodovými dveřmi a následně se vydat do sklepních prostor. Poté měl jít do prvního patra domu, ale tam ho přistihla majitelka. Tu měl začít přemlouvat k tomu, aby se u ní mohl ukrýt a přespat, protože je pronásledován jinou osobou. Žena mu ale několikrát důrazně řekla, aby dům opustil, a to muž také nakonec udělal.

Po několika minutách osmadvacetiletého muže zadržela přivolaná policejní hlídka, která ho převezla na obvodní oddělení. Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání a muže obvinili ze spáchání přečinu porušování domovní svobody.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
11.10.2019 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy