Bochov: Děti vyrazily za princeznami (TV Západ)

Letošní dětský den v Bochově připadl na sobotu 3. června. Jeho námětem byla cesta za princeznou.

dezinfekce

„Děti se musely nejdříve zaregistrovat přímo u kulturního domu, kde dostaly průkazky. Potom musely projít kolem hráze rybníka až ke koupališti a zpátky k fotbalovému hřišti. Čekalo tam na ně 6 stanovišť. Na každém stanovišti byla některá z princezen, ať už to byla Popelka, Pyšná princezna či princezna Koloběžka. Byl tam i princ z pohádky Princové jsou na draka,“ vysvětlila předsedkyně kulturní komise při Radě města Bochova Jaroslava Nezvalová.

Tradičně děti plnily úkoly, za které dostávaly razítka do průkazek. Počasí bylo příjemné, chvílemi foukal vánek a na cestu se proto vydala řada dětí s rodiči. 

„Na fotbalovém hřišti je právě to zakončení, kde si každý zúčastněný, který splní úkoly, může vlastně opéct buřtíka, dostanou letos i meloun a ještě samozřejmě dáreček. Protože tady máme úžasné lidi, kteří nás vlastně vždy finančně podpoří. A tak můžeme dětem nakoupit spoustu krásných dárků. Kromě toho zde letos máme nafukovací atrakce, kde si děti mohou zablbnout. Pozvali jsme koníky – děti se povozí. Mohou si i nechat pomalovat obličej,“ přiblížila Nezvalová.

Na akci se podílela řada lidí, aby vše klaplo na jedničku.

„Přípravy na takový dětský den trvají už více jak měsíc. Počítám, že se do toho vždy zapojí tak kolem dvaceti lidí, protože je to opravdu dost náročné. Dneska si myslím, že přišlo 100 až 110 dětí plus rodiče. Takže to znamená krásnou účast. Navíc nám vyšlo krásné počasí. Takže je to fajn,“ pochvalovala si Nezvalová.

Pohodová atmosféra na bochovském hřišti provázela celé odpoledne, na které budou mít děti pěkné vzpomínky.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy