Blíží se uzávěrka výtvarné soutěže pro seniory

Už jen několik málo dní mají senioři na to, aby se zúčastnili oblíbené výtvarné soutěže s názvem „Věk pro nás není překážkou.“ Soutěž je určena pro všechny obyvatele Karlovarského kraje, kteří jsou starší šedesáti let a věnují se některé z výtvarných činností.

dezinfekce

Přichystány jsou tři soutěžní kategorie, přihlašovat lze nejenom ruční práce, ale také obrazy a fotografie. Autoři tří nejlepších děl v každé kategorii se mohou těšit na dárkové koše a publikace o našem regionu. Uzávěrka je v pátek 28. února.

Cílem vyhlašované soutěže je ukázat, že i v pokročilém věku může být člověk stále aktivní a že dokáže tvořit povedená umělecká díla. Každý ze seniorů může přihlásit pouze jednu práci v dané kategorii, která by neměla být starší více jak dva roky. Výtvor může osobně doručit po telefonické domluvě do kanceláře Veroniky Svobodové, telefon: 354 222 116, nebo jej poslat poštou na adresu: Krajský úřad Karlovarského kraje, Veronika Svobodová, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary. Dílo musí být opatřeno popiskem se jménem a příjmením, věkem a kontaktem. Zapotřebí je uvést jak adresu, tak i telefon.

Výsledky soutěže budou uveřejněny v dubnu na webu Karlovarského kraje, facebooku a v měsíčníku Krajské listy.

Práce všech soutěžících budou následně k vidění na společné výstavě v prostorách Krajského úřadu Karlovarského kraje.


Zdroj: Krajské listy karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy