Blíží se uzávěrka výtvarné soutěže pro seniory

Už jen týden mají senioři na to, aby se přihlásili do výtvarné soutěže „Věk pro nás není překážkou,“ kterou pro ně vyhlásila hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mračková Vildumetzová. Jejím cílem je ukázat, že i v pokročilém věku může být člověk stále aktivní a dokáže tvořit povedená umělecká díla.

dezinfekce

Soutěže se mohou účastnit obyvatelé Karlovarského kraje, kteří jsou starší šedesáti let. Soutěží se celkem ve třech kategoriích. Přihlašovat lze nejenom ruční práce, obrazy, ale i fotografie. Z každé kategorie budou odbornou porotou vybrána tři nejlepší díla, jejichž autoři se mohou těšit na pěkné ceny v podobě dárkových košů a publikací o regionu.

„Každý rok se nám do soutěže přihlašují desítky seniorů, kteří i přes vysoký věk neváhají vzít do ruky malířské náčiní a foťák a s chutí tvoří. Věřím tedy, že i tento ročník soutěže bude úspěšný minimálně jako ty předešlé a že se nám opět sejde celá řada krásných prací. Už nyní se na všechny moc těším,“ uvedla hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mračková Vildumetzová.

Uzávěrka soutěže je ve čtvrtek 28. února 2019.

Každý senior může přihlásit pouze jedno dílo, které by nemělo být starší více jak dva roky. Práci může osobně doručit po telefonické domluvě do kanceláře Veroniky Severové (telefon: 354 222 116) nebo ji poslat poštou na adresu: Krajský úřad Karlovarského kraje, Veronika Severová, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary. Dílo musí být opatřeno popiskem se jménem a příjmením, věkem a kontaktem, zapotřebí je uvést jak adresu, tak i telefon.

Výtvory všech soutěžících budou po slavnostním vyhlášení výsledků k vidění na společné výstavě v prostorách Krajského úřadu Karlovarského kraje.

O tom, že he
jtmanka vyhlašuje šestý ročník výtvarné soutěže pro seniory, jsme vás informovali zde.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy