Aš: S vozidlem naboural do sloupku i značky

Policisté z chebského dopravního inspektorátu sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky čtyřiapadesátiletému muži z Karlovarska.

dezinfekce

Ten měl v pátek 3. září letošního roku řídit v Aši osobní automobil značky Volvo. Krátce po 18. hodině měl na parkovišti před jedním z místních obchodních domů najet na chodník a přední částí automobilu poškodit kovový sloupek. I přesto měl pokračovat ve své jízdě. O několik ulic dál měl vjet na středový ostrůvek a přední částí vozidla poničit dopravní značku. Ani to ho ovšem nezastavilo. Vozidlem měl pokračovat na nedaleké parkoviště, kde už byl kontrolován policejní hlídkou z obvodního oddělení Aš.

Při silniční kontrole se čtyřiapadesátiletý muž podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 3,12 promile. Z tohoto důvodu byl muži na místě zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda. Následně byl převezen do nemocnice, kde se podrobil lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 22.09.2021 10:30




0 +
 

Hlavní zprávy