Aš: Řidiči pozor! Ve městě nyní neodbočíte z Chebské do ulice U Nádraží

Ulice Skandinávská, část ulice U Nádraží a následně také Alfreda Nobela jsou či budou až do konce měsíce září tohoto roku uzavřeny. Důvodem jsou rekonstrukční práce prováděné v komunikacích těchto ulic a na nedalekém železničním přejezdu.

dezinfekce

Kvůli uzavírce je také změněn jízdní řád městské hromadné dopravy linek 415001 a 415002, u linek 411280, 411110 a 411240 nebude obsluhována autobusová zastávka „Aš, Chebská“. Objízdná trasa je plánována přes ulice Nádražní, Anglická a Chebská.

Uzavírka souvisí s výstavbou skladovacích hal pro společnost Petainer Czech Holdings, s.r.o. Do uvedené továrny a dalších provozoven v okolí (uhelné sklady, sběrna a sběrný dvůr) se nyní dostanete po provizorní komunikaci z obchvatu města Aše. Investorem je společnost CTP Property s.r.o., Humpolec, práce provádí společnost Algon a.s.

Další dopravní komplikace je v ulici Na vrchu, kde se z technických důvodů prodlužuje termín rekonstrukce vodovodního řádu, a to ve spodní části uvedené ulice. Práce by měly být dokončeny také v termínu do konce měsíce září 2017, včetně finální úpravy povrchů. Investorem akce je CHEVAK Cheb a.s. a stavební práce provádí spol. Stamoza s.r.o.


Zdroj: město Aš

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy