Aš: Policie hledá svědky dopravní nehody

Chebští kriminalisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v pátek 30. července letošního roku kolem 17:15 hodin v Aši, konkrétně na křižovatce ulic Hlavní a Šumavská. K dopravní nehodě mělo tehdy dojít tak, že řidič osobního vozidla značky Volkswagen, jedoucího po Hlavní ulici ve směru k ulici Chebská, při odbočování vlevo nedal přednost protijedoucímu automobilu značky Audi. Následně mělo dojít ke střetu vozidel.

dezinfekce

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče osobního vozidla značky Volkswagen a k lehkému zranění jeho spolujezdce. Zároveň došlo k těžkému zranění řidičky automobilu značky Audi.

Po dopravní nehodě se oba řidiči podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem.

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy