Aš: Vnikl do baru. Škoda 50 tisíc na poničeném majetku

Dvě případy krádeží - K prvnímu případu - přečinu krádež se měl dopustit pětatřicetiletý muž. Ten měl v nočních hodinách dne 22. 11. 2018 vniknout do baru v Aši. Nejprve měl poničit dřevěnou mříž na zahradní terase, která chránila vstupní dveře do baru.

dezinfekce

Na těch měl následně poškodit skleněnou výplň a pokusit se vniknout do objektu. To se mu ale mělo podařit až poté, co ještě poničil plastovou výplň na dveřích. Z baru měl pak odcizit finanční hotovost či notebook a objekt opustit. Svým jednáním měl způsobit pětatřicetiletý muž z Aše škodu 7 500 korun na odcizených věcech a 50 tisíc korun na poničeném majetku.

Policisté z Obvodního oddělení Aš muži sdělili podezření ze spáchání přečinu krádež. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Ke druhému případu krádeže došlo v Mariánských Lázních.

Pětadvacetiletý muž měl dne 21. 11. 2018 v dopoledních hodinách navštívit obchodní dům v Mariánských Lázních. Tam se měl zdržet zhruba patnáct minut a nakonec si vybrat televizor. Ten měl vzít přímo z prodejního regálu a jít s ním k samoobslužné pokladně, kde ovšem za elektroniku nezaplatil a s televizorem odešel z obchodního domu. Tímto svým jednáním způsobil škodu téměř 10 tisíc korun.

Policisté z Obvodního oddělení Mariánské Lázně muži následně sdělili podezření ze spáchání přečinu krádež.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.


prap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy