Aš: Jiří Sekáč přivezl do města ukázat Gagarinův pohár

Jedna z nejcennějších sportovních trofejí světa – Gagarinův pohár - se na pár desítek minut objevil dne 20.6.2018 také v Aši. Nádherný pozlacený pohár vážící 18 kg vyrobený ze stříbra již 10 let získává vítěz play-off Kontinentální hokejové ligy (KHL).

dezinfekce

V sezoně 2017/2018 se stal vítězem této nejvyšší ruské hokejové ligy celek AK Bars Kazaň, za který hraje i český reprezentant Jiří Sekáč.  A protože každý hráč týmu má možnost si na určitý čas pohár půjčit a ukázat ho svým fanouškům, přátelům a podporovatelům, využil této možnosti i Jiří Sekáč a přivezl ho na krátkou chvíli i do Aše, kde má tento hokejový útočník své kořeny. V restauraci U Tří lipanů si tak mnoho desítek fanoušků a zájemců nenechalo tuto výjimečnou příležitost ujít a přišlo si parádní pohár prohlédnout a vyfotit se s trofejí i s úspěšným hokejistou.

"Jiřímu Sekáčovi ke skvělému sportovnímu úspěchu velice gratulujeme, děkujeme za možnost shlédnout tuto vzácnou trofej u nás v Aši a přejeme mu mnoho úspěchů do sezóny příští," uvedl místostarosta Pavel Klepáček.


Zdroj: město Aš

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
22.06.2018 08:00




0 +
 

Hlavní zprávy