Aš, Doubrava: Loupež. Na prodavačku mířil zbraní

V pátek dne 12. července 2019 přesně v poledne došlo v Aši – část Doubrava k loupežnému přepadení. Toho se měl dopustit dosud neznámý maskovaný pachatel, jenž byl přibližně 180 cm vysoké postavy a byl oblečen do teplákové soupravy s kapucí tmavé barvy.

dezinfekce

V ruce měl držet krátkou střelnou zbraň, se kterou mířil na obsluhu prodejny a požadoval po ní vydání peněz. Prodavačka mu z obavy o svůj život a zdraví vydala necelých 800 euro a muž poté utekl z prodejny pryč. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění osob.

Kriminalisté v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Policie ČR žádá náhodné svědky, kteří dne 12. července 2019 kolem poledne procházeli obcí Doubrava a mohli by poskytnout informace, které by kriminalistům pomohly s dopadením pachatele, aby zavolali na linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu. Dále žádá řidiče vozidel, kteří mají ve svých vozidlech kamerové zařízení a projížděli v danou dobu tímto místem, aby se i oni přihlásili na linku 158. Jejich kamerové záznamy by taktéž mohly přispět k objasnění tohoto případu.

prap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy