2004 – Skalná: Fotbalisté Unionu se utkali s Arzbergem (TV Západ)

Jeden z posledních přípravných zápasů před začátkem divizní soutěže sehráli o víkendu fotbalisté chebského Unionu. Na hřišti ve Skalné hostili VfB Arzberg, který hraje sedmou německou výkonnostní třídu a jehož dres oblékají i dva hráči z Chebu, Naar a Vomočil.

dezinfekce

V sestavě Unionu se objevili tři nejvýraznější zimní posily, a to Hořt a Uhlík, kteří přišli z Karlových Varů a především ze svého působení v ligovém Unionu fanouškům dobře známý Miroslav Šebesta, naposledy hráč žižkovské Viktorky. 

Trenér Dejmal se v tomto zápase musel obejít bez Dočekala a Kuny, kteří vinou zranění nestihnou nejspíš ani začátek divizní soutěže. Absence dvou ofenzivních opor se také projevila v žalostné útočné produktivitě. Union byl po celý zápas lepším týmem, ale nedokázal proměnit ani ty nejvyloženější šance.

Po gólech Švehly ze 24. a arzbergského Vomočila z 89. minuty tak skončilo utkání remízou 1:1. Union, který je po podzimu na třetí příčce tabulky, vstoupí do jarní části divizní soutěže 13. března, kdy hraje na hřišti Jiskry Nový Bor.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy