2002 – Cheb: Drama s Chanovicemi skončilo výhrou 3:2 (TV Západ)

V dalším zápase oblastního přeboru hostili chebští fotbalisté celek Chanovic. Soupeř, kterému před tímto utkáním v tabulce patřila čtvrtá příčka, zatím ztratil na jaře pouhé čtyři body, takže se dal očekávat vyrovnaný duel.

dezinfekce

Domácí hráči si od úvodního hvizdu rozhodčího Duchka vytvořili výraznou převahu a již v sedmé minutě mohli nejprve Kuna a po něm Čáp otevřít skóre. Síť za hostujícím gólmanem se poprvé rozvlnila již o minutu později, když Vajner lehce tečoval Čížkův trestný kop, ale radost domácích překazil pomezní rozhodčí, který odmával ofsajd. 

Zhruba tři stovky diváků se tak prvního gólu dočkaly až minutě 21. kdy Sláma odvážně pronikl do šestnáctky a jeho prudký centr hostující obránce srazil do vlastní sítě. V 37. minutě utekl po levém křídle Kuna, ale jeho následnou střelu brankář Kalina reflexivně vyrazil. 

O dvě minuty to již bylo 2:0. Dobře hrající Sláma vysunul Čížka a ten poslal technickou střelou podél padajícího gólmana míč do sítě. Podle předpokladů se vyvíjející utkání dostalo dramatickou zápletku v 51. minutě, kdy Jan Bauer uviděl za zbytečné strčení do protihráče červenou kartu. 

Hosté poté ožili a již o 9 minut později je do zápasu vrátil Knopf, který po zaváhání domácí obrany snížil na 2:1. Naštěstí již o 10 minut později to opět bylo o dvě branky. Po Slámově pěkném úniku a centru z levé strany nakonec míč do sítě dopravil Čáp, když gólem přitom mohli skončit již předchozí dvě hlavičky. 

V minutě 80. ale vrátil hostující Racek přetažený centr před bránu a Beránek pohodlně snížil na 3:2. Při závěrečném náporu Chanovic se pak několikrát blýskl gólman Šmejkal. Největší šanci na vyrovnání měl již v nastaveném čase Racek jehož střelu ale domácí brankář vytlačil nad břevno a zachránil tak Unionu nejtěsnější vítězství v poměru 3:2. 

Další domácí zápas sehrají chebští fotbalisté v neděli 12. května, kdy od 17 hodin hostí celek TJ Sušice.  


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 18.05.2022 12:00
Video




0 +
 

Hlavní zprávy