2001 – Sokolov: Orientační systém města byl dokončen (TV Západ)

Od počátku letošního roku došlo k rozšíření sokolovského orientačního systému. Do této doby byly po městě rozmístěny pouze směrové tabule pro motoristy. Před nedávnem dokončená druhá etapa pak zahrnuje zelené směrníky, které slouží k lepší orientaci pěších návštěvníků, popř. i obyvatel Sokolova. V současnosti je tak celý systém, díky kterému se lze dostat ke všem významnějším památkám, institucím a i firmám ve městě, v podstatě dokončen.

dezinfekce

„Jediná věc, která nás ještě čeká, je informační panel, kde bude mapa Sokolova, který bude komunikovat s těmi, co chtějí něco vědět o Sokolovu a bude umístěn zde někde před tržnicí. Tam se zpracovává stavební povolení,“ sdělil Karel Jakobec. 

Umístění a výroba směrových tabulí pro motoristy město přišla na 400 tisíc a směrníků pro pěší pak na 180 tisíc korun. V dohledné době očekávaná instalace orientačního panelu, který bude schopen zájemcům popsat trasu ke zvolenému cíli v několika světových jazycích, si vyžádá již pouze zanedbatelnou investici na přivedení elektrické sítě a zabetonování. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy