2001 – Cheb: Hráči Unionu zvítězili nad Sokolem Blovice 7:0 (TV Západ)

Fotbalisté FK Unionu Cheb hostili ve druhém kole oblastního přeboru hráče Sokolu Blovice. V předešlém zápase zvítězili na hřišti Přimdy vysoko 4:0. A i v premiérovém zápase před domácím publikem chtěli potvrdit úspěšný vstup do nové sezóny.

dezinfekce

Start do utkání měli hráči Unionu raketový. Již v páté minutě vedli po gólech Dočekala a Kuny 2:0. Tento stav, ale i přes řadu dalších slibných šancí, vydržel až do konce první půle. 

Teprve ve druhém poločase, kdy již hrály Blovice o deseti bez vyloučeného Havely, se s góly roztrhl pytel. V 51. minutě se Kuna pěkně uvolnil a po jeho centru skóroval hlavou Prokopec. O pět minut později zvýšil na 4:0 Kuna po Hanusově akci. V minutě 63. se pak k míči dostal Prokopec a s přehledem technicky přehodil brankáře Blovic. O chvíli později se tentýž hráč trefil znovu a zkompletoval tak svůj hattrick. Skóre utkání na konečných 7:0 uzavřel tvrdou střelou k tyči střídající Mojcher. 

„Spokojený určitě jsem – s výsledkem, se vstřelenými brankami. Ale je ještě co zlepšovat. Teprve nás čekají těžší soupeři. Jdeme od zápasu k zápasu,“ poznamenal trenér FK Union Cheb Jiří Musil. 

Další domácí zápas sehraje Union na stadionu Lokomotivy v neděli 2. září, kdy opět v 17:00 hodin přivítá tým Poběžovic. Fotbalisté věří, že i v tomto zápase se tribuny zaplní minimálně stejně početnou návštěvou jako při utkání se Sokolem Blovice, který zhlédlo zhruba 450 spokojených diváků. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy