2001 – Cheb: Domácí fotbalisté prohráli s Vejprnicemi 2:6 (TV Západ)

Ve 24. kole Oblastního přeboru hostili fotbalisté SK Cheb vedoucí tým soutěže Slávii Vejprnice. Pikantností tohoto duelu byl fakt, že v týmu hostí se na trávníku objevili Robert Fiala a Jiří Sámal, které si chebští fanoušci určitě pamatují z dob jejich působení v dresu prvoligového Unionu.

dezinfekce

Toto utkání by se dalo nazvat zápasem dvou naprosto rozdílných poločasů. V prvním měli mírnou převahu domácí hráči. V 6. minutě sice hostující Šámal otevřel po přísně nařízené penaltě skóre, ale již o 12 minut později po chybě vejprnické obrany vyrovnal Kuna na             1:1. Ve 39. minutě se Cheb dokonce ujal gólem Benkovského vedení 2:1 a za tohoto stavu se také odcházelo do kabin. 

Ve druhé půli se ale již naplno projevila větší zkušenost hráčů Vejprnic. V 57. minutě srovnal skóre hostující Šámal a dvě minuty na to přeloboval Šimon vyběhnuvšího Koukala. To ale zdaleka nebyl konec. V 73. minutě prošel Paul domácí děravou obranou a zvýšil již na 2:4. O minutu později uviděl červenou kartu za faul na unikajícího útočníka chebský Švehla a v početní převaze se Vejprnicím díky dvěma gólům Rychlíka a Šimla podařilo ještě zvýšit vedení na konečných 2:6. 

„První půli jsme sehráli jako vyrovnanou partii. Ve druhé půli kluci polevili. Udělali tam spoustu chyb a soupeř to zákonitě potrestal. Nevím, co bych k tomu řekl. Prostě takový výpadek. Nevím,“ uvedl trenér SK Cheb Jiří Musil. 

Vejprnice díky tomuto vítězství značně posílili svoje šance na postup do divize. Šest kol před koncem soutěže totiž mají na prvním místě již devítibodový náskok. Týmu SK Cheb i přes tuto krutou prohru stále patří solidní pátá příčka. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy