Kvalitní nábytek z Německa za výhodné ceny? Najdete ho v Jonidě v Rokycanech!

0

Nábytek do domu či bytu si kupujeme na několik let, proto je důležité, aby byl kvalitní. Nejlépe, aby nás nestál několik výplat. V Jonidě v Rokycanech na vás přesně takový nábytek čeká!

Vyberte si z našeho kvalitního sortimentu od německých dodavatelů, u kterého garantujeme nižší ceny za nové a značkové zboží. Na dodržení kvality nábytku dbáme dle standardů EU, proto máte vždy jistotu, že nepořizujete zajíce v pytli. Krásné a stylové sedací soupravy, pohodlné gauče, elegantní obývací stěny či prostorné skříně, nejen to u nás najdete. Na výběr jsou i masivní komody, židle, jídelní a pracovní stoly nebo konferenční stolky.

Jak dlouho už máte svou matraci?

Zakoupíte u nás i postele a matrace. Věděli jste, že matraci byste měli měnit cca každých 5 – 10 let? Závisí to na mnoha faktorech, například na tom, zda je matrace uložena na správném podkladu, jaká je její kvalita nebo jak se s ní zachází. Taková výměna matrace je samozřejmě opodstatněna i zhygienických důvodů. Jak stará je ta vaše? Není už na čase na její výměnu? Pokud ano, přijďte se podívat k nám do Rokycan a vyberte si novou a kvalitní matraci.

V naší nabídce najdete také nový nábytek druhé jakosti se zárukou dle zákona. Již od roku 2018, kdy jsme naši prodejnu poprvé otevřeli, jsme sradostí obsloužili již stovky spokojených zákazníků, kteří se knám rádi vracejí. Zastavte se u nás klidně i o víkendu!


JONIDA Nábytek

Plzeňská 29, Plzeňské Předměstí

337 01 Rokycany (za obchodem Penny)

Otevírací doba: 

Po – Pá 10 – 18 hod.

So – Ne 10 – 16 hod.


Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář