Teleč: Řidiče z nákladního auta museli hasiči vyprostit

Vážná dopravní nehoda se stala ve středu dopoledne na silnici z Toužimi na Bochov u obce Teleč. Havarovalo zde jedno nákladní auto.

dezinfekce

V kabině převráceného vozidla zůstal zaklíněný řidič, hasiči museli muže vyprostit s použitím hydraulických nástrojů. Po vyproštění si řidiče převzala záchranná služba, která na místo nehody povolala vrtulník. Hasiči zajistili prostor pro přistání a asistovali při transportu.

Z havarovaného vozidla unikalo větší množství provozních kapalin, hasiči tak museli zajistit i tento únik. Provoz na silnici byl během řešení následků nehody uzavřený, obnovit provoz se podařilo po třech hodinách.

O této nehodě jsme vás včera informovali zde.

Nehoda z pohledu Policie ČR
Dne 25. července v ranních hodinách došlo na silnici č. 198 u obce Teleč k dopravní nehodě nákladního vozidla, které na své korbě převáželo pracovní stroj. Příčina i míra zavinění dopravní nehody je v šetření policistů. S řidičem vozidla byla provedena dechová zkouška na zjištění přítomnosti alkoholu, která měla pozitivní výsledek. Řidič nákladního vozidla byl vzhledem ke svým zraněním transportován letecky do nemocnice. Žádné další osoby nebyly zraněny.


Zdroj: HZS Karlovarského kraje
            PolicieČR

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy