Sokolov: V pátek přijede country a folkový dostavník (TV Západ)

Milovníci country a folkové muziky se již tento pátek 24. a sobotu 25. května dočkají svého oblíbeného sokolovského Dostavníku. A co přiveze nejen na Staré náměstí letos?

dezinfekce

„Sokolovský Dostavník začíná opět v pátek 24. května. Začínáme od Městského domu kultury v půl čtvrté odpoledne. Bude hrát 3P Band, pojedeme městem. Kolem čtvrté, čtvrt na pět odpoledne budeme nahoře u Tesca. Tam bude první zastávka. Mělo by tam být takové hraní, pak se budeme opět vracet dostavníkem dolů do města. Od půl šesté by potom mělo být na Starém náměstí vystoupení této kapely. V sobotu 25. května bude sokolovský Dostavník od tří hodin odpoledne na Starém náměstí. Začínáme hudební skupinou Brontosauři Revival. Já jsem se jich naposlouchal, je to výborné, není tam fakt poznat rozdíl mezi originálem a tímto „revivalem.“ Tak jsme si je dovolili pozvat. Dále potom budeme mít Spolektiv, Šafrán, Františka Nedvěda a končíme Taxmeny. Takže bude zase nabito a doufáme, že přijde hodně lidí a že budeme mít hezké počasí,“ doufal ředitel pořádajícího Městského domu kultury v Sokolově Ladislav Sedláček. 

V případě hodně nepříznivého počasí se může akce přesunout do prostor divadla v MDK. Vstupné se na sokolovském Dostavníku nevybírá.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy