Sokolov: Hurááá prázdniny moderuje Lukáš Pavlásek

Poslední červnový víkend 23. a 24. června 2017 v Sokolově vypukne velkolepá show nabitá hudbou, sportem i ohňostrojovou parádou. Připravte se na dvoudenní superdávku zábavy.

dezinfekce

Na programu jsou koncerty, charitativní běh a samozřejmě Sokolovský 1/4 maraton s doprovodnými soutěžemi: Stezka skřítka Sokolníčka pro děti a In-line závod v areálu Bohemia. Očekávaným vrcholem je pak Mezinárodní soutěž ohňostrojů v sobotu hodinu před půlnocí. 

Jednou z letošních novinek je start 1/4 maratonu v 11 hodin dopoledne. I letos je charitativním partnerem Domácí hospic Motýl. V pátek i v sobotu se můžete zapojit do benefičního běhu, jehož výtěžek se věnuje na činnost zařízení, které pečuje o umírající klienty v terminálním stadiu onemocnění. Sobotní program v areálu Bohemia moderuje komik a hvězda stand-up komediální show Na stojáka Lukáš Pavlásek. 

Stále se můžete registrovat na některý ze závodů. Internetové registrace na Sokolovský 1/4 maraton a In-line závod běží do 21. června, na Stezku skřítka Sokolníčka pak do 19. června. Registrace naleznete zde. Umožní-li to kapacita, bude registrace také na místě.

Více v programu - Hurááá, prázdniny 23.,24. června 2017, Sokolovský 1/4 maraton 24. června 2017

"Děkujeme Karlovarskému kraji, městu Sokolov a našim partnerům, kteří velkoryse podporují akci Hurááá, prázdniny, Mezinárodní soutěž ohňostrojů a v neposlední řadě Sokolovský 1/4 maraton," sděluje Pavla Sofilkaničová, oddělení komunikace s veřejností města Sokolov.

Zdroj: město Sokolov

Poznámka: pokud máte rádi stand-up vystoupení, mohlo by se vám líbit představení stand-up komičky Lucie Macháčkové.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy