Sokolov: Dětské oddělení v nemocnici navštívily čarodějnice

Tři čarodějnice navštívily v úterý 30. dubna dětské oddělení sokolovské nemocnice, aby tady u malých pacientů prosily o milost a přímluvu za to, že večer neshoří na hranici. Aby přesvědčování dodaly váhu, přinesly s sebou i koš plný dárečků. Pokud máme dobré informace, byla jejich mise úspěšná a večerní pálení čarodějnic se jim vyhnulo. Proto lze očekávat, že stejnou návštěvu zopakují také příští rok.

dezinfekce

A jak je to vlastně doopravdy? V kostýmech čarodějnic se ukrývaly sokolovská starostka Renata Oulehlová, ředitelka městské knihovny Daniela Drobečková a ředitelka domu dětí a mládeže Iva Ondrejková. Jejich čarodějná výprava za malými pacienty je už tradicí. A nutno podotknout, že i dobrým nápadem, který nemocné děti evidentně i letos potěšil.

Od tří „čarodějnic“ se například dozvěděly, že jim je už 600 let. Jen neprozradily, zda každé z nich, nebo všem dohromady. Stejně tak si pro sebe nechaly, jakým kouzlem se i v tak vysokém věku udržují ve výborné kondici a stále krásné. Dětem popřály rychlé uzdravení, k čemuž jim určitě pomohou i jejich kouzla. Díky nim se malým pacientům, byť právě v nemocnici, objevily úsměvy na tváři.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 01.05.2019 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy