Poustka: Na Seebergu bude Wine&Food festival (TV Západ)

Sezóna na hradě Seeberg pokračuje podzimním programem, který připravuje františkolázeňské muzeum. Už tuto sobotu 21. září se otevřou brány románského hradu všem milovníkům dobrého jídla a pití.

dezinfekce

„Letošní ročník je pátý ročník festivalu Vína. Rozhodli jsme ho letos pojmout trošku netradičně. Zkombinujeme dobré víno a dobré jídlo. Takže letošní ročník bychom mohli nazvat jako Wine&Food festival. Kromě vinařů a dovozců vín z celé Evropy si zde návštěvníci přijdou na své i co se týče jídla. Připravili jsme speciality světové kuchyně. Návštěvníci budou moci ochutnat pravé hamburgery, americké hot dogy a speciality např. barmské nebo mexické kuchyně. Určitě nezapomeneme ani na tradiční českou kuchyni a něco sladkého – opět bude kavárna v příkopě,“ přiblížila kastelánka hradu Seeberg Hana Cestrová. 

Připraveny budou i tvůrčí dílničky pro děti. K dobré náladě patří také hudba. 

„Tak již tradičně zde budeme mít cimbálovou muziku Antonína Stehlíka z Nového Šaldorfu. Ještě před ním už od 10 hodin bude hrát, jak si říkají, námořníci z Velichova, tedy nejlepší velichovská skupina, Tsunami,“ dodala Cestrová. 

Pro dospělé bude platit vstupné 150 korun, děti za 50. A tak jako u většiny akcí bude zajištěna bezplatná autobusová doprava z centra Františkových Lázní. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy