Mariánské Lázně: Kapsa plná pohádek měla opět úspěch

Téměř 2.000 diváků prožilo pohádkové léto prostřednictvím akce „Kapsa plná pohádek“, která včera v Mariánských Lázních skončila (jednalo se již o 16. ročník).

dezinfekce

Během této akce se na venkovní scéně (nádvoří) domu Chopin vystřídalo celkem 6 divadelních souborů. Tyto profesionální soubory doplnily dva soubory dětské z tzv. Divadelní dílny, která běžela souběžně s Kapsou plnou pohádek. Zájem byl především o pohádky hrané, podbarvené písničkami. Hlavní hvězdou letošního ročníku byl pan Jan Přeučil, který se dočkal velkého překvapení. Mariánskolázeňské dětské publikum mu společně se členy divadla KAPSA Andělská Hora poblahopřálo k významnému životnímu jubileu a předalo ocenění za dlouholetou práci pro děti. Jeho překvapení a dojetí bylo nepřehlédnutelné. O tomto jsme vás informovali zde.

Začátky představení se pravidelně střídaly (od 10.00 a 16.00 hodin), proto se i v letošním roce podařilo nalákat na pohádky také školky, které se dopoledních pohádek průběžně účastnily.

Akce se konala za finanční podpory Karlovarského kraje a Města Mariánské Lázně. Díky laskavé pomoci sponzorů si děti z pohádek odnášely nejen pěkné zážitky, ale vždy na ně čekalo malé překvapení. Kapsa plná pohádek je ojedinělá a velice oblíbená prázdninová akce pro děti, kterou jako jedni z mála nabízí právě Mariánské Lázně. Účastní se jí nejen děti z Mariánských Lázní a okolí, ale i děti, které tráví ve městě s rodiči dovolenou.

Tato akce prostě neodmyslitelně patří k létu v Mariánských Lázních.


Zdroj: KIS Mariánské Lázně s.r.o.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy