Kraslice: Neřidič pod vlivem alkoholu narazil do zábradlí a následně do budovy školy

Sokolovsko - Při dopravní nehodě došlo také ke zranění 20leté spolujedoucí.

dezinfekce

V úterý dne 30. května 2017 kolem desáté hodiny dopoledne došlo v Kraslicích v ulici Pohraniční stráže k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem Hyundai, které řídil 23letý řidič a pevnými překážkami - obrubník chodníku, kovové zábradlí mostu a budova školy.

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že řidič vyjel s vozidlem Hyundai z kruhového objezdu ve směru od ulice Kpt. Jaroše a vjel na přímý úsek komunikace směrem k obci Oloví. Při tomto zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla a vyjel vpravo mimo komunikaci přes vyvýšený obrubník na chodník, ze kterého sjel zpět na komunikaci. Následně vjel vlevo do protisměru a dále vlevo mimo komunikaci přes vyvýšený obrubník na chodník, kde současně narazil přední částí vozidla do pevných překážek, a to do zábradlí mostu a do budovy školy.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče, který byl vozidlem Záchranné zdravotnické služby převezen na ošetření do nemocnice. Dále došlo také ke zranění 20leté spolujedoucí, která byla rovněž odvezena vozidlem Záchranné zdravotnické služby na ošetření do nemocnice.

Řidič byl po dopravní nehodě vyzván policejní hlídkou, aby se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu. Té se podrobil a vyšla s pozitivním hodnotou 0,82 promile alkoholu. Řidič se poté policejní hlídce přiznal, že večer a během noci požíval alkohol.

Lustrací v evidenci řidičů policisté navíc zjistili, že řidič nevlastní žádné řidičské oprávnění. Při dopravní nehodě došlo ke škodě, která byla předběžně odhadnuta na částku kolem 130 tisíc korun.

Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistů.

nprap. Kateřina Krejčí

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy