Karlovy Vary, Žlutice: Dva případy poškození vozidel

První případ se stal v Karlových Varech. Karlovarští policisté sdělili podezření 26letému muži z Karlových Varů ze spáchání přečinů výtržnictví a poškození cizí věci.

dezinfekce

Takového jednání se měl podezřelý dopustit 26. června 2018 v ranních hodinách v Karlových Varech. Muž měl rukou rozbít výplň dvou oken přízemního bytu. Následně měl pokřikovat, vulgárně nadávat a vyhrožovat své družce, že ji rozbije vozidlo, což následně udělal. Muž měl poškodit vozidlo značky Chevrolet. Svým agresivním jednáním měl rozbít zadní světlomety vozidla, poškodit a utrhnout nárazník a promáčknout přední i zadní dveře vozidla.

Svým jednáním poškozené způsobil škodu ve výši téměř 37 tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na 2 roky.

Podobný případ poškození cizí věci se stal 14. dubna 2018 ve Žluticích na Karlovarsku. Kolem deváté hodiny ráno měl 22letý muž poškodit vozidlo značky Peugeot. Kopnutím do zaparkovaného vozidla měl způsobit na vozidle několik promáčklin.

Případem se zabývají karlovarští kriminalisté, kteří zahájili trestní stíhání 22letého muže pro přečin poškození cizí věci.

Svým jednáním způsobil škodu téměř 16 tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na 1 rok.

nprap. Mgr. Soňa Hergezelová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy