Karlovy Vary: Vnikla k nájemnici do bytu

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání 31leté ženy z Příbrami, kterou obvinili ze spáchání přečinů porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

dezinfekce

V polovině listopadu 2018 měla žena v pozdních nočních hodinách rozbít skleněnou výplň dveří domu v Karlových Varech. Do domu vnikla a na chodbě dělala velký hluk, kde kopala do zdí a do dveří. Poté měla bouchat a kopat do dveří jednoho z bytů, které poškodila. Nájemnice otevřela dveře, zeptala se ženy co se děje a zda nepotřebuje pomoc. Toho ona využila, dveřmi odstrčila nájemnici bytu, která upadla na zem a poté vnikla do jejího bytu. Zde měla běhat zmateně po bytě a v kuchyni vyhazovat z linky nádobí. Následně měla uchopit stůl, kterým začala barikádovat vchodové dveře, aby se dle jejího vyjádření nikdo nedostal dovnitř. Stejným způsobem měla k barikádě přidat i televizi. Do zařízení bytu měla kopat a bouchat a zakrvácenou rukou sahat na zdi a nábytek, přičemž její chování bylo nepříčetné. Na výzvy nájemnice, aby byt opustila, však nereagovala. Poté měla otevřít okno a sednout si na parapet.

Přivolané policejní hlídce se podařilo 31letou ženu částečně uklidnit a dostat ji z okna. Policisty byla převezena do lékařského zařízení, kde byla hospitalizována.

Škoda, kterou způsobila, byla předběžně odhadnuta na částku přesahující 7 tisíc korun. Pokud se prokáže její vina, může skončit až tři roky ve vězení.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 13.02.2019 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy