Karlovy Vary: Násilím vnikl do domu a odcizil z něj vše, co mu přišlo pod ruku

Policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře sdělili podezření 31letému muži z Karlovarska ze spáchání přečinů krádež a porušování domovní svobody.

dezinfekce

O jeho předchozí trestné činnosti jsme vás již informovali zde.

Ve svém dalším protiprávním jednání si měl počínat začátkem ledna tohoto roku v Karlových Varech. Ve večerních hodinách měl za pomocí přinesených nástrojů násilně vniknout do domu. Po prohledání jednotlivých místností měl odcizit několik různých věcí. V jeho hledáčku například skončila různá elektronika, šperky, finanční hotovost či svazek klíčů. Svým lupem způsobil poškozenému škodu ve výši kolem 19 tisíc korun a škodu na poškození ve výši kolem 2 tisíc korun.

V páchání trestné činnosti měl pokračovat i nadále. V polovině ledna měl v odpoledních hodinách neoprávněně vniknout do rodinného domu a z botníku odcizit mobilní telefon ve výši kolem 3 tisíc korun.

V páchání trestné činnosti však není žádným nováčkem. Uvedených skutků se dopustil i přesto, že byl již v minulosti za stejný trestný čin odsouzen Okresním soudem v Karlových Varech.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.


nprap. Eva Valtová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
24.01.2020 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy