Karlovy Vary: Napadl dva muže. Jednomu z nich způsobil frakturu lebky

Těžké ublížení na zdraví.

dezinfekce

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání 24letého cizince, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví a z přečinu výtržnictví.

Takového jednání se měl dopustit v sobotu dne 8. července 2017 v brzkých ranních hodinách v době konání Mezinárodního filmového festivalu. Před pátou hodinou ranní v Karlových Varech, na volném prostranství před místním hotelem, fyzicky napadl po krátké slovní rozepři 24letého cizince, a to kopem do hlavy. Muži způsobil zranění, se kterým byl převezen k lékařskému ošetření do nemocnice.

Ve stejnou dobu pak fyzicky napadl dalšího cizince, a to několika kopy do různých částí těla, z toho minimálně třikrát do hlavy, čímž způsobil napadenému muži frakturu lebky a zranění, se kterými musel být ošetřen v nemocnice s následnou hospitalizací.

Kriminalisté podali na 24letého cizince státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby. Trestní stíhání obviněného bude vedeno na svobodě. V případě prokázání viny mu tak hrozí trest odnětí svobody na tři léta až deset let.


nprap. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy