Karlovy Vary: Na farmářských trzích nakoupíte produkty na posílení imunity

V pátek 10. listopadu se prostranství před Tržnicí v Karlových Varech zaplní stánky a produkty farmářů a prvovýrobců. Naposledy v tomto roce bude v prodeji kvalitní zelenina a ovoce od českých pěstitelů z Loun a Travčic u Litoměřic.

dezinfekce

Ti nabídnou především brambory, jablka a česnek - i na uskladnění, špenát, mrkev, celer, cibule, jablka, celer, petržel, dýně, květák, brokolice aj. Milovníci ryb se mohou těšit na české ryby, které prodejce vozí z Třeboně. Velký výběr bude tentokrát i v sortimentu kozích, kravských a ovčích mléčných výrobků od brynzy až po nově vyráběné jogurty z kozího mléka s názvem Čertův mls.

Na pátečním trhu najdou návštěvníci i spoustu produktů k posílení imunity jako bylinné kúry, nápoje z aronie nebo brusinek, sirupy z rakytníku atd. Kdo věří na sílu minerálů, najde pestrý výběr u jejich dlouholetého sběratele. Chybět nebude chlazená drůbež - kuřata, kachny, krůty, dorazí medaři, pekaři s kváskovým chlebem nebo placičkami ze zelí, cukrářky, uzenáři, řezníci, knedlíkáři, kořenáři a další.

Trh obohatí prodejci bulharských a italských produktů.

Farmářské trhy začnou v pátek 10. listopadu v 9 hodin a potrvají do vyprodání zásob. Pořadatelem je městská společnost KV City Centrum.


Zdroj: Helena Kyselá, tisková mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy