Karlovy Vary: Dodávka techniky pro Vřídlo se zopakuje (TV Západ)

Správa přírodních léčivých zdrojů a kolonád, příspěvková organizace města Karlovy Vary vypsala veřejnou zakázku na řešení havarijního stavu Vřídelní kolonády, konkrétně krenotechniky.

dezinfekce

Zakázka za 21 milionů korun se ale bude opakovat.

„Správa kolonád vypsala výběrové řízení na zhotovitele a přestěhování krenotechnologie a kontejnerů. Zakázka byla vypsána, přihlásili se jenom dva uchazeči. Po vyhodnocení firmou, která nám veřejnou zakázku administrovala, mělo dojít k podpisu smlouvy, avšak firma nepodepsala smlouvu z důvodu, že je tam záruka 60 měsíců na vše a na elektromotory a instalace se dává jen 24 měsíců. Na základě toho odstoupili od smlouvy. Tak se zrušilo výběrové řízení, vypisuje se nové a upravily se podmínky záruk. Tzn. na dílo je 60 měsíců a na elektročásti 24 měsíců, jak je to dle zákona o zadávání,“ uvedl náměstek primátora Čestmír Bruštík. 

Termín dodání se tímto krokem opozdí asi o měsíc. I tak by se mělo stihnout do Zahájení lázeňské sezony. Současné řešení s vyvedením tryskajícího Vřídla, symbolu města, je kvůli havarijnímu stavu objektu Vřídelní kolonády.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy