Karlovy Vary: Dnešní festivalové tipy

Bulharští režiséři Kristina Grozeva s Petarem Valčanovem vstupují do Hlavní soutěže s intimním rodinným dramatem o nelehkém hledání cesty k našim nejbližším nazvaným Otec. Autoři ho přijdou uvést od 17.00 do Velkého sálu. Tamtéž poběží od 20.00 černohumorné soutěžní drama Nevlastní sestra od slovinského režiséra Damjana Kozoleho.

dezinfekce

Dnešní KVIFF Talk proběhne se zakladatelkou a dlouholetou ředitelkou European Film Marketu při festivalu Berlinale Beki Probst. S klíčovou osobností filmového průmyslu budete mít možnost debatovat od 15.00 ve Vodafone Lounge v hotelu Thermal.

Netrpělivě očekávaný celovečerní debut Martina Krejčího Podivuhodná dobrodružství Paula Harkera bude mít světovou premiéru od 14.00 ve Velkém sále. Film autora karlovarských festivalových znělek vznikl v americké produkci.

Už podruhé se v rámci festivalu v Městském divadle Karlovy Vary uskuteční divadelní představení s Terezou Voříškovou a Eliškou Křenkovou nazvané Amerikánka, a to od 22.30. Vstupenky na hru si můžete zakoupit za 200 Kč na Hlavní pokladně v hotelu Thermal.

V klubu Kaiser 54 v Císařských lázních zazní od 22.00 hudba kapely Tata Bojs, ale také projektu Katarzia, slovenské písničkářky a hudebnice Kataríny Kubošiové. Vstupné na koncerty je 390 Kč, vstup na afterparty je zdarma.


Zdroj: kviff

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 02.07.2019 13:45




0 +
 

Hlavní zprávy