Interaktivní galerie Becherova vila zve na Den s autismem

Ve středu 17. dubna se v prostorách Interaktivní galerie Becherova vila v Karlových Varech uskuteční Den s autismem. Program je určen nejenom pro rodiny s dětmi s touto vývojovou poruchou, ale také pro širokou veřejnost. Všichni, kteří si chtějí užít příjemně strávené odpoledne a dozvědět se něco více o autismu, zde budou vítáni.

dezinfekce

Od 14 hodin bude probíhat dobrodružná Hra o poklad. Pro rodiny s dětmi je připraven interaktivní okruh s deseti jednoduchými úkoly, který bude zakončen odměnou v podobě pokladu. Po jeho zdolání se mohou zastavit v klidové místnosti, navštívit tvořivou dílnu či muzikoterapii s Leonem Havlíčkem a Hanou Smržovou. Od 15 hodin se pak uskuteční přednáška o autismu pro širokou veřejnost, kterou povede Lenka Průšová. Následovat bude koncert Hany Janouškové na violoncello.

Akci pořádá Interaktivní galerie Becherova vila ve spolupráci s Denním centrem Žirafa a Střední pedagogickou školou, gymnáziem a VOŠ Karlovy Vary. Vstup je pro všechny volný. Parkování bude zajištěno pouze pro přihlášené účastníky. Svou účast potvrďte na e-mailovou adresu vargova@galeriekvary.cz nebo na telefonní číslo 734 788 029.

Více informací najdete na webu galerie - zde.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 14.04.2019 14:00




0 +
 

Hlavní zprávy