Chodov: Napadl muže úderem pěstí do obličeje

Za uvedené jednání útočníkovi policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a ublížení na zdraví, za které mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.

dezinfekce

Policisté z Obvodního oddělení v Chodově objasnili dva případy výtržnictví.

K prvnímu případu došlo v polovině dubna v nočních hodinách v místním kinosále. Zde měl po předešlé slovní rozepři se zde přítomnými osobami a pod vlivem alkoholu, poškodit kopy údery pěstí zařízení kinosálu, přičemž způsobil škodu kolem 5 tisíc korun. Uvedeného jednání se dopustil v posledních třech letech opakovaně, proto mu v případě prokázání viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Policisté muži za uvedené jednání sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví.

Na konci května měl 38letý muž ze Sokolovska fyzicky napadnout v Chodově 55letého muže, a to úderem do obličeje, čímž mu způsobil zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici s následnou několikadenní neschopností. Za uvedené jednání útočníkovi policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a ublížení na zdraví, za které mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.

nprap. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy