Chodov: Aplikaci využívají už více než dvě stovky lidí

Novou aplikaci Mobilní rozhlas, určenou pro chytré telefony a tablety, si za první týden oficiálního provozu stáhly více než dvě stovky obyvatel Chodova. Využili tak možnosti získat jednoduchou a rychlou cestou řadu informací a zpráv o dění ve městě.

dezinfekce

Největší čtenost mají takzvané víkendové tipy, které upozorňují na kulturní a sportovní události. V aplikaci se objeví vždy v pátek nebo ve čtvrtek, aby si lidé mohli naplánovat volný čas.

Podle statistik jsou v popředí zájmu čtenosti také zprávy z města či nový pořad TV studia Chodov s názvem Téma týdne. K pověřeným osobám se rovněž dostaly první fotohlášky, které upozorňují na nešvary ve městě.

Aplikace se tak stala vedle tištěného městského zpravodaje, webových stránek, televizního kanálu, neoficiálního facebooku dalším komunikačním kanálem, kterým radnice své spoluobčany informuje.

Získat Mobilní rozhlas je jednoduché. Umožňuje to anonymní základní registrace v aplikaci, kde není nutná adresa, jméno, e-mail. Kdo však má zájem o bonusové zprávy a směrované informace, například, že v konkrétní ulici probíhá blokové čištění a hrozí odtah automobilu, může využít rozšířenou registraci.

Aplikace je registrována na Úřadě pro ochranu osobních údajů a splňuje zákonem daná ustanovení. Město údaje nebude a ani nemůže používat k jiným účelům než pro potřeby aplikace.

Mobilní rozhlas je určen jak pro Android, tak pro iOS a je zcela zdarma. Více informací včetně videoprezentace naleznete na stránkách zde.

O tom, že město zavedlo novou mobilní aplikaci jsme vás informovali zde.


Zdroj: město Chodov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy