Březová: Minigolf zahajuje již svou třetí sezónu

V pátek 8. června odstartuje na Březové ve venkovním areálu Kulturního domu a Multifunkčního centra Březová třetí sezóna provozu zdejšího minigolfového hřiště.

dezinfekce

Pro návštěvníky je připraveno celkem 14 drah, tzv. hobbygolfu. Hobbygolf je rekreačním provedením minigolfu, kdy jsou dráhy cca o 20 % menší a hřiště jako takové nepodléhá povinnosti certifikace. Díky tomu se na drahách nachází i mnohé druhy překážek, které na jiných formách golfových drah nenajdete. 

Provozní doba hřiště je, stejně jako vloni, stanovena na každý všední i víkendový den od 15 do 21 hod., podmínkou otevření hřiště je příznivé počasí. Vstupné rovněž zůstalo stejné jako v předchozím roce, platí vstupné 30 Kč/hod. za osobu a dále také rodinné vstupné 100 Kč/hod. pro rodinu (2 dospělí a 2 děti do 18let). 

Zázemí hřiště (vč. pokladny a obsluhy) se nadále nachází ve vedlejší restauraci Kulturní dům, kde bude návštěvníkovi po zaplacení vstupného zapůjčena výbava (hůl, míček, hrací karta a tužka k zapisování výsledků), kterou zde hráč po skončení hry vrací. Obsluha přijímá také rezervace, kontaktní telefon je 725 826 042.


Zdroj: Jana Gogová, Asistentka vedoucího KD a MFC Březová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy