Aš, Sokolov: Řídili i přesto, že měli uložen zákaz řízení

Policisté z Obvodního oddělení v Aši sdělili podezření 41letému muži z Chebu ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

dezinfekce

Muž měl v úterý dne 16. 7. 2019 řídit v dopoledních hodinách v Aši osobní vozidlo. To bylo zastaveno na ulici Mydlářská policejní hlídkou při silniční kontrole. Při té policisté zjistili, že řidič vozidlo řídil i přes platný zákaz řízení všech motorových vozidel, který má až do května roku 2021. Za uvedené jednání mu policisté na Obvodním oddělení v Aši sdělili podezření ze spáchání maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V případě prokázání viny mu tak může hrozit až dvouletý trest odnětí svobody.

Policisté z Obvodního oddělení v Sokolově sdělili podezření také 41letému muži ze Sokolovska ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Toho se měl dopustit 16. 7.  2019 ve večerních hodinách v Sokolově v ulici Nádražní. Muž měl řídit motocykl, kdy v této ulici odbočil na parkoviště a tam byl policejní hlídkou zastaven a zkontrolován. Kontrolou policisté zjistili, že řidič motocyklu má platný zákaz řízení pro všechna motorová vozidla. Svého jednání se dopustil i přesto, že za stejný přečin byl Okresním soudem v Sokolově potrestán. I v tomto případě hrozí muži v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Mgr. Soňa Podlahová
nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 18.07.2019 09:00




0 +
 

Hlavní zprávy