Začíná soutěž Stavby Karlovarského kraje

V rámci Dnů stavitelství a architektury našeho regionu se letos opět uskuteční soutěž o nejlepší stavby, rekonstrukce či projekty za uplynulé období s názvem Stavby Karlovarského kraje.

dezinfekce

Akci tradičně vyhlašuje Regionální stavební sdružení Karlovy Vary. Záštitu nad soutěží převzala hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mračková Vildumetzová a primátorka Karlových Varů Andrea Pfeffer Ferklová.

Návrhy do soutěže je možné zasílat do 20. dubna 2019.

"Cílem soutěže je prezentovat všechny současné stavby na západě Čech, které jsou zkolaudovány a uvedeny do provozu v období předchozích tří let, a také projekty a studie zpracované v předešlých pěti letech,“ uvedla Anna Vlášková, manažerka Regionálního stavebního sdružení.

Přihlašovatelem stavby může být investor, architekt, projektant zhotovitel nebo její majitel. Informace k soutěži včetně přihlášky a podmínek soutěže jsou zveřejněny na internetových stránkách Stavby Karlovarska - viz zde.

Během uplynulých 18 ročníků soutěž představila 491 nových i méně známých staveb a projektů. Stavby a projekty hodnotí odborná porota a veřejnost. Hlasování bude na stránkách soutěže spuštěno od 15. května 2019. Vyhlášení výsledků a předání cen se uskuteční v průběhu Dnů stavitelství a architektury Karlovarského kraje 6. - 7. června.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy