Webinář k sociologickému průzkumu o vztahu Čechů k lázeňství

V průběhu měsíce prosince provedl Institut lázeňství a balneologie online dotazníkové šetření zaměřené na vztah Čechů k lázeňství a proměnu tohoto vztahu v souvislosti s pandemií koronaviru. A právě s výsledky šetření budou seznámeni účastníci webináře.

dezinfekce

Šetření se zúčastnilo 1012 respondentů starších 18 let. Ti odpovídali například na otázky, zda vnímají i léčebnou funkci lázeňství, co jim brání v tom, aby lázně více využívali a jak jejich postoj k lázeňství ovlivnila pandemie Covid-19.  Webinář o výsledcích dotazníkového šetření budou prezentovat odborníci z Institutu lázeňství a balneologie, Fakulty ekonomické ZČU v Plzni a Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.

Webinář s názvem: Jaký je vztah Čechů k lázeňství a změnil se nějak v době koronavirové pandemie? se uskuteční ve středu 10. 2. 2021 od 13 hodin. Pro účast je nutné vyplnit registrační formulář, a to nejpozději do 8. 2. 2021. Přihlášení obdrží mailem odkaz pro přihlášení na webinář, který se uskuteční přes platformu ZOOM.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 06.02.2021 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy