Výtěžek z Františkolázeňské 24hodinovky činí přes 112 tisíc

Ve dnech 14 – 15.11.2020 proběhl 12. ročník tradičního charitativního běhu „Františkolázeňská 24hodinovka,“ tentokráte s podtitulem „Home Run.“

dezinfekce

"Současná vládní restriktivní opatření nám neumožnila realizovat běh tak, jak jsme zvyklí a jak bychom si přáli, ale nakonec se nám podařilo „event“ přesunout do online prostředí. To znamená, že účastníci měli možnost uspořádat si svůj vlastní, individuální běh, naplánovat si svou trasu a poté sdílet své výkony, fotografie a dojmy prostřednictvím sociálních sítí," uvádí za Hospic Sv. Jiří Marek Lučin. 

"V době spuštění registrací jsme zveřejnili naší novou ambasadorskou výzvu na portálu Donio.cz. Byl to způsob, jak rozšířit povědomí o této akci i mezi lidmi, kteří o tomto benefičním běhu neslyšeli, zároveň se tak otevřela možnost k podpoře hospice i těm, kteří se nemohli nebo nechtěli této formy běhu zúčastnit. Ambasadoři, kteří se snažili motivovat potenciální běžce k účasti, byli: Miloš Škorpil, Pepa „Pomalý“ Cupal, Kateřina Slavíková a Tomáš Mach," uvedl dále Lučin. 

"Přestože byla pro některé účastníky online forma neatraktivní, přihlásilo se jich dostatek. Během sobotního a nedělního dne nás podpořilo 283 běžců, kteří naběhali dohromady téměř 4000 km. Prostřednictvím svých registrací nás podpořili částkou 82.662 Kč. Další příznivci hospice a dobrých myšlenek nám poslali přes ambasadorskou výzvu na Doniu 29.400 Kč. Celkový výtěžek je tedy neskutečných a obdivuhodných 112.062 Kč. Tato částka nám pomůže udržet stávající kvalitu poskytovaných služeb a umožní další rozvoj hospice. Děkujeme všem, kteří nás takto podpořili. Jsme rádi, že na nás a naše klienty myslíte i v těchto časech. Je evidentní, že dobrá vůle, chuť a ochota pomáhat přetrvávají a nás to neskutečně těší," poděkoval Marek Lučin. 


Zdroj: Bc. Marek Lučin, DiS., Hospic Sv. Jiří


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 22.11.2020 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy