Vymazlené vraždy - Milan Skála ukazuje, že dokonalý zločin neexistuje

Dokonalá vražda je pojem, který se v detektivce objevuje jako svatý grál. Ti nejlepší – nebo vlastně nejhorší – zločinci ho chtějí dosáhnout.

dezinfekce

A není se čemu divit. Pokud se jim podaří provést dokonalý zločin, nikdy se na něj nepřijde, nikdy nebudou odsouzeni a mohou si dál chodit mezi svobodnými lidmi a třeba doufat, že se jim podaří zločin ještě někdy znovu zopakovat.

V knize Vymazlené vraždy vydávaného nakladatelstvím Golden Dog najdete rovnou tři zločiny, které se snaží být dokonalými.

 Kdo zabil známého pedofila, policie už zjistila. Podaří se jí to však prokázat?

Kdo znásilnil a zavraždil mladou ženu?

Specialistka na balistiku zastřelila svého obchodního partnera, jenže o tom vůbec neví…

Tři vraždy, s nimiž si pachatelé vyhráli a dovedli je k hranicím dokonalosti. Dokáže pražská kriminálka vrahy usvědčit?

Milan Skála, účetní poradce se specializací na nemovitosti a také bývalý vedoucí tiskového útvaru Patentového úřadu, se představuje jako autor promyšlených a chytrých detektivních příběhů. A to je teprve začátek před tím, než v září 2021 nastoupí svým prvním románem, sci-fi Jednou se to stane (také vydává nakladatelství Golden Dog). Zatím se ale pusťte do detektivních příběhů, které odkazují jak na klasiky žánru, tak i ty nejlepší detektivní seriály, jaké znáte z televize.

Tři případy knihy Vymazlené vraždy jsou zasazeny do českého prostředí, ale mají společné ještě něco – všichni vrazi mají alibi, které se zdá bez chybičky. A právě zničit alibi, které na první pohled vypadá dokonale, je hlavním úkolem kriminalistů v příbězích, na nichž by si i ostřílení detektivové vylámali zuby.

Utrpení těla je na trhu od 14. června 2021.

Odkaz pro objednání knihy: https://www.goldendog.cz/produkt/vymazlene-vrazdy/

O nakladatelství Golden Dog

Nakladatelství Golden Dog se zaměřuje na horor, thriller, detektivku a další žánrovou literaturu (fantasy, scifi). Jedním z cílů nakladatelství je podpořit české hororové autory, vydávat je pod jednotnou značkou a spojit je tak v soběstačnou a fungující skupinu.

Více na www.goldendog.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy