Verušičky: Pozor! Požár osobního vozidla

Na silnici 6 u obce Verušičky, okres Karlovy Vary, hoří osobní vozidlo. Na místě PČR, ZZS a HZS. Komunikace neprůjezdná do doby, než hasiči uhasí požár.

dezinfekce

Dodávka havarovala v pátek krátce před polednem na silnici I/6 z Bochova směrem na Prahu. Auto se převrátilo na střechu a skončilo mimo vozovku. Po nehodě začalo auto hořet, v době příjezdu hasičů na místo bylo vozidlo již celé v plamenech. V autě cestoval pouze řidič. Pomohl mu lékař, který v době nehody projížděl kolem. Přivolaní hasiči zlikvidovali požár auta s pohonem na CNG a také následný požár suché trávy kolem místa nehody.

Na místo byl vyslán záchranářský vrtulník, ten byl ale následně odvolán, zraněnou osobu transportovala do nemocnice sanitka.

Během likvidace požáru byl provoz na silnici uzavřený, před jednou hodinou odpoledne se podařilo provoz v místě nehody pustit kyvadlově.

"První pomáhala slečna, řidič náklaďáku a já. Z auta jsme pána vytáhli a především slečna si zaslouží pochvalu za skvělou pomoc. Krom spousty lidí, co si to raději fotí, bych slečnu i s panem řidičem opravdu vyzdvihl, protože dělali vše skvěle tak, jak jsme si na místě řekli, a tím se pan zachránil," doplnil policista, který byl na místě nehody první.


Zdroj: www.dopravniinfo.cz
           fb HZS Karlovarského kraje

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
17.04.2020 12:18




0 +
 

Hlavní zprávy