Vánoční stromek naděje plní přání dětí z domovů

Vánoční stromek naděje dokáže splnit přání dětí. I když do Vánoc ještě pár týdnů zbývá, najdete ho už nyní na centrálním registru sokolovské nemocnice a ve vestibulu Městského úřadu Sokolov. Postupně se ještě objeví do prvního adventu na krajském úřadu v Karlových Varech a rovněž v obchodních domech Tesco v Sokolově a v Ostrově.

dezinfekce

Na stromcích visí ručně napsaná přání dětí z domova v Horním Slavkově a v Chebu. Tato přání si mohou rozebrat dobrovolníci a dárky, které si děti přejí, pořídit a poté je odevzdat na interním oddělení Nemocnice Sokolov. Právě to je pořadatelem charitativní akce určené pro dětské domovy v Horním Slavkově, Chebu, Mariánských Lázních, Aši a Staňkově. Kromě dárků pořízených podle přáníček dětí lze pomoci rovněž zasláním finančního příspěvku na k tomuto účelu zřízenému transparentnímu účtu (č. ú.: 4119164043/0800).

S veškerými dotazy k charitativní akci pořádané interním oddělením sokolovské nemocnice se můžete obrátit na telefonní číslo 776 096 997 nebo na e-mail Martin1.12@seznam.cz

Spolupořadateli akce jsou: město Sokolov, Karlovarský kraj, MDK Sokolov, Tesco Sokolov a Ostrov, město Horní Slavkov.

"Děkujeme všem, co se s internou sokolovské nemocnice této předvánoční akci podílejí a pomohou tak vykouzlit úsměv těm, co si to opravdu zaslouží," uvádí na svých stránkách město Sokolov.


Zdroj: město Sokolov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 05.11.2020 17:30




0 +
 

Hlavní zprávy