Střední škola logistická Dalovice pořádá online Den otevřených dveří

Současná situace neumožňuje uspořádat tradiční Den otevřených dveří, kdy do prostor školy přicházeli zájemci o studium, kteří se seznamovali s prostředím školy, s obsahem studijního plánu vybraného oboru či s informacemi o přijímacích zkouškách. Střední škola logistická se proto představí zájemcům v rámci online Dne otevřených dveří, a to dnes (26. 11.) v čase od 15 do 16 hodin.

dezinfekce

Právě v tomto čase se uskuteční živé vysílání s video vstupy, které povede ředitel školy a sledující bude informovat například o nabídce studijních oborů, ale chybět nebudou ani důležité informace k přijímacím zkouškám. Zájemci se budou moci ředitele dotazovat na další podrobnosti týkajících se studia a života ve škole.

Střední škola logistická Dalovice poskytuje vzdělání v oblasti široké logistiky – oboru 21. století a je držitelem certifikátu Škola doporučená zaměstnavateli. Pro příští školní rok nabízí vzdělávání ve dvou maturitních oborech a jednom učňovském oboru.

Více informací je možné dohledat na webových stránkách školy, kde je také umístěn odkaz s instrukcemi pro přihlášení do živého vysílání Dne otevřených dveří.

I další střední školy v Karlovarském kraji pořádají v následujících dnech online Dny otevřených dveří. Pokud se chtějí budoucí středoškoláci a jejich rodiče dozvědět více, mohou navštívit stránky Školského portálu Karlovarského kraje, kde jsou uvedeny nejen všechny školy, ale také termíny  Dnů otevřených dveří.  


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy