SsangYong přináší vánoční dárek: zvýhodnění 40 000 Kč na model Torres!

Po úspěšném uvedení zbrusu nového modelu Torres s cenou již od 699 900 Kč, značka SsangYong nyní přichází s vánočním dárkem pro své zákazníky ve formě zvýhodnění 40 000 Kč na tento všestranný rodinný vůz.

dezinfekce

Tato limitovaná vánoční nabídka platí pro skladové vozy modelu Torres, a to až do 31. 12. 2023 nebo do vyprodání skladových zásob. 

Vozy s vánoční zvýhodněním 40 000 Kč na model Torres jsou k dispozici u autorizovaných prodejců SsangYong po celé České republice. Zájemci o tento exkluzivní dárek mohou navštívit svého místního prodejce a získat více informací o dostupných vozech a konkrétních podmínkách této vánoční nabídky.

SsangYong Torres, s velikým zavazadlovým prostorem až 839 litrů, je ideálním společníkem pro vánoční nákupy nebo cesty za rodinou o svátcích. Zákazníci tak mohou okamžitě využít prostorný vůz k pohodlnému přepravování vánočních dárků a všech potřebných věcí. To vše je doplněno atraktivním poměrem ceny a hodnoty. Více informací o modelu SsangYong Torres: https://www.ssangyong.cz/torres.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
24.11.2023 09:48




5 +
 

Hlavní zprávy