Soutěžte se Záchranáčkem o nejhezčí obrázek hasičské techniky budoucnosti

MV–generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR vyhlašuje již tradičně v souvislosti s Evropským dnem tísňové linky 112 soutěž v rámci preventivně výchovného projektu s názvem „Dávají za nás ruku do ohně.“ Letos na téma: Hasičská technika budoucnosti

dezinfekce

"V předchozích letech jste se při našich soutěžích stali např. básníky, spisovateli, vypravěči vtipů nebo tvůrci komiksů. Letos se stanete vizionáři, jako byl například slavný Leonardo da Vinci. Navrhněte a namalujte nám, jak si představujete techniku, kterou budou hasiči používat za 100 let. Obrázek můžete doplnit i popisem toho, jak by měla technika fungovat a v čem hasičům usnadní práci," uvádí Mgr. Michaela Farníková.

Záštitu převzal a zároveň hlavním porotcem soutěže je generální ředitel Hasičského záchranného sboru ČR genmjr. Ing. Drahoslav Ryba.

Soutěží se v pěti věkových kategoriích a speciální kategorie je připravena pro profesionální a dobrovolné hasiče.

Maskotem projektu Dávají za nás ruku do ohně i ostatních vzdělávacích projektů pro děti a mládež je dráček Záchranáček. Ten si klade za cíl připomínat zásady požární prevence, seznamovat s principy ochrany obyvatelstva a informovat o všech důležitých činnostech, které hasiči vykonávají.

Své příspěvky můžete zasílat nejlépe elektronicky na e-mailovou adresu: michaela.farnikova@grh.izscr.cz, (předmět e-mailu: Dávají za nás ruku do ohně) nebo na adresu MV-GŘ HZS ČR, Kloknerova 26, Poštovní přihrádka 69, 148 01 Praha 414.                                         

Uzávěrka soutěže:  31. července 2019.

Slavnostní vyhodnocení a ocenění vítězů: září 2019

Podrobné informace k soutěži, leták a přihláška - viz zde.


Zdroj: HZS Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 11.02.2019 17:00




0 +
 

Hlavní zprávy