Soutěž o nejkrásnější fotografii z měst České inspirace

Svoji fotografii můžete zaslat do konce listopadu na ceskainspirace@litomysl.cz. Hlasování začne 1.12.2018.

dezinfekce

Možná jste již zaznamenali, že byla zřízena facebooková skupina „Česká inspirace – města plná života.“ Právě v této skupině se v prosinci odehraje velká bitva o nejkrásnější fotografii z měst České inspirace. Jak to celé bude probíhat a co můžete vyhrát?

Pravidla jsou jednoduchá. Pokud si myslíte, že nejkrásnější fotografie z měst České inspirace, tedy z Hradce Králové, Kutné Hory, Chebu, Telče, Třeboně, Poličky, Jindřichova Hradce a Litomyšle, se povedla právě vám, pošlete ji na e-mailovou adresu ceskainspirace@litomysl.cz (do velikosti 2 MB). Zasláním fotografie zároveň vyjadřujete souhlas s jejím zveřejněním ve facebookové skupině „Česká inspirace – města plná života.“ Čas máte do konce listopadu. V sobotu 1. prosince budou všechny došlé fotografie vyvěšeny ve zmíněné facebookové skupině a začne hlasování.

Majitelům osmi fotografií s největším počtem lajků bude zaslán stolní kalendář na rok 2019 s názvem „Užijte si města UNESCO a České inspirace,“ ve kterém je i řada pozvánek na kulturní akce. Hlasování skončí ve středu 2. ledna 2019.   


Zdroj: město Cheb   

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
02.11.2018 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy