Sokolov: Za svou práci převzali učitelé plaketu J. A. Komenského

Pět nominovaných pedagogů ze základních škol v Sokolově pozvalo vedení města při příležitosti zahájení nového školního roku a otevření nové budovy knihovny, aby jim poděkovalo za práci, kterou jako učitelé odvádějí. Zvláště pak v současné době koronavirové, kdy se dalo o standardní výuce mluvit jen těžko.

dezinfekce

Koronavir překazil i původní termín akce v březnu. Plaketu J. A. Komenského předávali 1. září starostka Renata Oulehlové s místostarosty Janem Pickou a Karlem Jakobcem.

Oceňovat pedagogy je podle starostky Renaty Oulehlové tím nejmenším, co může společnost pro kantory udělat.

„Pozornost chceme věnovat nelehké práci učitelů, která je spíše posláním, nejen při předávání ocenění. Město Sokolov chce jít ostatním příkladem a svým učitelům se věnovat po celý školní rok,“ poznamenala starostka. 

Plaketu J. A. Komenského letos převzali:  
Libuše Nosková
– Za záslužnou práci, kterou ve školství odvedla, a za péči věnovanou dětem v rámci vzdělávacího procesu. 

Hana Hrdličková (ZŠ Běžecká) – Ve škole připravuje, kromě jiného, na pedagogickou dráhu začínající kolegyně, a to formou vzájemných hospitací, konzultací i studiem odborné literatury. 

Dana Hodáliková (ZŠ Křižíkova) – Vykazuje dlouhodobě výborné pracovní výsledky, je spolehlivá, zodpovědná, má výborný přístup k dětem. Její žáci dlouhodobě úspěšně reprezentují školu v Biologické olympiádě. 

Olga Hörlová (ZŠ Rokycanova) – Byla u zrodu projektu Školička pro budoucí prvňáky, rozvíjí spolupráci mezi základními školami a mateřskými školami. Po celou dobu pedagogické kariéry vykonává svou práci svědomitě. 

Štěpánka Plavcová (ZŠ Pionýrů) – Vykonává spoustu činností nad rámec pracovních povinností, vymýšlí různé aktivity, organizuje výlety, doučuje žáky, zajímá se o své žáky i o jejich rodiny.


zdroj: město Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
04.09.2020 12:00




0 +
 

Hlavní zprávy