Sokolov: Hry bez hranic měly úspěch

Den plný zábavných disciplín v duchu týmové hry v Sokolově uspořádala organizace Živé Sokolovsko z.s. ve spolupráci s Městským domem kultury. Takzvané Hry bez hranic se odehrály v areálu lesoparku Bohemia v sobotu 8. července 2017.

dezinfekce

Ve třinácti týmech závodilo skoro padesát lidí. Zájem a úspěch akce svědčí o tom, že se pravděpodobně nekonala naposledy.

Skupiny závodníků tvořili dospělí, děti, nebo veteráni. Přidaly se ale i celé rodiny. Organizátoři si připravili celkem osm stanovišť. Soutěžící museli pokořit různé překážkové dráhy, pátrali v hasičské pěně, lovili míčky ve vodě a svou zdatnost museli prověřit dokonce v blátě. Úlovky pak převáželi v kolečku, čímž chtěli pořadatelé údajně navázat na hornickou historii. Bez hranic se na Bohemii hrálo celý den.

"Vůbec jsme nevěděli, co od toho čekat a jak to dopadne. Byli jsme mile překvapeni, s jakým elánem a odhodláním se úkolů všichni zhostili. Dávali do toho maximum, vymýšleli strategie, podporovali se. Takže tu hlavní myšlenku, tedy fungovat jako tým, to splnilo dokonale," sdělila své dojmy po akci pořadatelka Iveta Müllerová, která naznačila, že příští rok by se hry mohly opakovat.


Zdroj: město Sokolov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy