Sokolov: V souboji dračích lodí na koupališti Michal zvítězil tým Střední policejní školy v Sokolově

Stovky návštěvníků a fanoušků poháněly závodníky na třísetmetrové trati závodu dračích lodí 2. ročník unikátní akce připravila na vodní ploše koupaliště a kempu Michal u Sokolova společnost Sokolovská uhelná a SUAS GROUP. V závodě 11 přihlášených posádek z celého regionu bral zlato tým Střední policejní školy v Sokolově. V klání HC Energie Karlovy Vary a HC Baník Sokolov zvítězili po úvodní remíze napodruhé velmi těsně karlovarští hokejisté.

dezinfekce

Posymbolickém rituálu probuzení draka následovala série rozjížděk,ve kterých se postupně do finále propracovaly tři týmy. Nakonecv boji o zlato zvítězil tým Střední policejní školy v Sokolověv čase 54,61 sekundy. Kapitán vítězného týmu a pedagog JanKolář ocenil výkon každého jednotlivce: „Někteříčlenové posádky jeli úplně poprvé, přesto jsme to dohromadyskvěle zvládli.“Na druhém místě skončili závodníci Fitness URAL Sokolov a třetímísto obsadila posádka Zpracovatelského úseku Sokolovské uhelné.

Návštěvníciareálu i fanoušci mohli během závodů přispět Nadačnímu fonduFrantiška Štěpánka na léčbu malé toužimské holčičkyNelinky, ale také se seznámit s činností skautského centra„Dýmka“ z Habartova. Podle slov většiny z nich se mnozívydají
na závody dračích lodí i příští rok.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy