Sokolov: V rámci projektu Road Show 2017 proběhne diskuse o bezpečnosti

Dne 26. září 2017 proběhne v prostorách Městského divadla v Sokolově odborná debata s laickou veřejností v rámci projektu Road Show 2017. Fórum, které organizuje Národní institut pro obranu a bezpečnost, začíná v 17:00 hodin.

dezinfekce

Hovořit se bude o zajištění obrany a bezpečnosti v kraji a v České republice. Diskuse se zúčastní představitelé Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, zástupci Karlovarského kraje, Sokolova, záchranných složek a řada dalších.

Akce RSW 2017 se koná pod záštitou prezidenta republiky, předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, ministra obrany, ministra vnitra, hejtmanky Karlovarského kraje, prezidenta Hospodářské komory ČR a prezidenta Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR v úzké spolupráci s představiteli integrovaného záchranného systému Karlovarského kraje a Armády České republiky, jejichž prezentaci můžete navštívit v rámci této významné bezpečnostní akce celorepublikového významu. V rámci Road Show 2017 se můžete setkat nejen s předními představiteli a odborníky v oblasti obrany a bezpečnosti našeho kraje, ale i z celé České republiky, s kterými se můžete podělit o své názory na daná témata. Během tohoto diskusního fóra bude možné zhlédnout mimo jiné i techniku IZS, prezentaci partnerů jako např. Česká zbrojovka, a.s., Hutira – Brno, s.r.o, Gordic, s.r.o., SHIMEQ Air, s.r.o., atd.  

Hlavní témata:
- Obchod s chudobou a pocit bezpečí občanů
- Svět záchranářů - centrum zdraví a bezpečí (součást vzdělávacího procesu obyvatelstva)
- Bezpečná škola
- Informační centrum IZS (informování obyvatel o mimořádných událostech velkého rozsahu)
- Armáda jako nezbytná součást společnosti
- Role průmyslu, vědy a výzkumu jako součást bezpečnosti regionu.


Zdroj: město Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy