Sokolov: U garáží je opět uklizeno

Lokalita u garáží na Jižním lomu jakoby přitahovala nepořádek. Přestože odtud více než polovina staveb zmizela, kolem těch zbývajících stále vznikají černé skládky. Jejich „zakladatelé“ přitom riskují, že zaplatí tučnou pokutu. A úklid toho všeho „bince“ je nákladný. Tentokrát se o něj postarali lidé zaměstnaní ve veřejně prospěšných pracích (VPP) v rámci projektu Čisté město.

dezinfekce

Městská policie využívá od letoška zaměstnance z VPP v projektu Čisté město, který funguje i díky spolupráci s úřadem práce. Lidé z VPP tentokrát strávili na Jižním lomu skoro celý den a výsledkem jejich snažení byly tři plné kontejnery, které sem přistavila společnost SOTES. Zvláště starých pneumatik tady bylo vyhozeno opět požehnaně. Ovšem směsice odpadu byla poměrně pestrá a netvořily ji pouze gumy.

Pokud jde o projekt Čisté město, veřejnost může prostřednictvím webu se stejným jménem upozornit na události týkající se čistoty a pořádku. Tyto podněty jsou aktuálně řešeny. Postup je jednoduchý. Přes weby městské policie i města Sokolov se dostanete do rubriky Čisté město a tady je k dispozici formulář, který lze využít pro nahlášení události týkající se čistoty a tyto podněty budou aktuálně řešeny - viz zde. 

Město Sokolov a městská policie tak nabízí svým občanům bezplatnou službu pro nahlášení události v rámci čistoty našeho města.

„Chceme všechny ubezpečit, že se každým podnětem budeme zabývat a o výsledcích vás budeme přímo informovat na těchto stránkách,“ uvedl velitel sokolovské městské policie Petr Kubis.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 09.11.2021 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy